De ce remorcile COTYSO ?

Experiența și cercetările POP INDUSTRY, care se întind pe o perioada de peste 20 de ani, ne permit  avem o contribuție foarte importantă în proiectarea și realizarea remorcilor.
Echipa de specialiștispațiile de producție, dotarea, tehnica și inovațiile fac din Pop Industry un partener de afaceri în care poți avea încredere în orice situație. Avem peste 1000 de clienți și colaboratori în toată țarăEuropaAfricaAmerica, Asia – toți mulțumiți de colaborarea cu noi.
Scopul nostru este simplu – să vă ușurăm muncă prin furnizarea de remorci robuste și fiabile, care continuă să meargă indiferent de sarcină, teren sau condiții.
Poate de aceea am crezut întotdeauna că, pentru ca fermierii să se bazeze pe echipamente, acestea trebuie realizate folosind cele mai avansate tehnologii, componente și procese, completate de un design meticulos și de teste riguroase.
Creșterea sarcinii utile maxime a utilajelor agricole este un obiectiv important pentru agricultură. Cu o sarcină utilă mai mare, operațiunile de încărcare și descărcare sunt reduse, mai multe mărfuri pot fi transportate iar costurile se reduc.
Remorcile agricole COTYSO sunt folosite pentru a transporta produse, echipamente și provizii agricole. 
Remorcile noastre sunt cunoscute pentru caracteristicile lor, cum ar fi construcția robustă, rezistența optimă, capacitatea de a suportă sarcini grele, durata de viață lungă și ușurință cu care acestea pot fi utilizate. 
Cu mase maxime admise între 5 și 12 tone, 2 axe și sistem de basculare pe trei părți, remorcile îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate, siguranță, flexibilitate și durabilitate și vin echipate cu o gamă largă de echipamente standard și opționale. 
La Pop Industry căutăm  ne extindem continuu și ne străduim mereu să aducem îmbunătățiri tehnologice în toate domeniile în care activăm, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune produse disponibile din domeniu. 
Această atenție la detalii este asigurarea dumneavoastră de o durată de viață extinsă și costuri minime de mentenanță